kalender

kalender

28 09 2018 Chris Lomme, Simone Milsdochter & Katelijne Verbeke+ gratis theaterinleiding om 19.15 uur in het Arjaantheater!

De eerste helft van de vorige eeuw. Heel wat vrouwen zijn onderweg. Op de vlucht uit angst voor oorlog. Op tocht vol goede hoop. Ze doorkruisen Europa.

Een odyssee in een continent dat op springen staat. Ze komen aan op de plek waar ze oud zullen worden. Alleen. Ze staren voor zich uit. Of ze kijken achterom. Daar ligt het ergens. Hun vaderland. Het boeiend relaas van Adela en Helena wordt op een ontroerende manier op het toneel gebracht door Chris Lomme, Simone Milsdochter en Katelijne Verbeke in een regie van Ignace Cornelissen naar een tekst van Kris Van Steenberge.

Chris Lomme (°1938) werkte onder meer voor NTGent, Theater Malpertuis en Braakland/ZheBilding, en ‘t arsenaal mechelen. Simone Milsdochter (°1967) is een Nederlandse actrice met rollen bij de KVS, De Werf, Theater Antigone, De Theatercompagnie, Theater Zuidpool, Braakland/ZheBilding, Laika en HETPALEIS. Katelijne Verbeke speelde bij Theater Malpertuis, De Tijd, KVS, KNS, Raamtheater, Theater teater, Antigone, Ro Theater en Het Zuidelijk Toneel.

Kris Van Steenberge debuteerde in 2013 met Woesten, een ontluisterende roman over de Eerste Wereldoorlog.

 

WANNEER vrijdag 28.09.2018 - 20 uur

WAAR Arjaantheater

PRIJS € 18  - € 17 (groep, student -26, 55+) - € 14,40 (abo)
share: