kalender

kalender

12 mei 2018 Concertband Cecilia Geraardsbergen in de maat met Die Verdammte Spielerei! 

CCG houdt van diversiteit en muzikale uitdagingen. Met “Die Verdammte Spielerei”  gaan ze samen in het Arjaantheater voor een geheel van topmuziek in combinatie met absurde muzikale humor.

4 saxofonisten, 1 percussionist en natuurlijk Stefaan vormen samen Die Verdammte Spielerei. Vergis je niet, achter de façade van de witte marcellekes schuilen afgestudeerde conservatoriumstudenten, aan de slag bij gerespecteerde instellingen zoals de Koninklijke Muziekkapel van de Marine, het Brusselse Philharmonic en het muziekcollectief Bl!ndman.

De klassieke fanfare kennen we allemaal van binnen en van buiten, elke zichzelf respecterende parochie of stad heeft nu eenmaal een Koninklijke harmonie of fanfare. Die Verdammte Spielerei neemt een loopje met deze Vlaamsche realiteit. De tamboer-majoor ruilde het vaandel voor de megafoon en de muzikanten hun das voor een marcelleken. De doorzopen grijsaards van de fanfare maken plaats voor 6 dronken adonissen met kathedralen van lichamen, spitsbogen en rondbuiken.

Die Verdammte Spielerei traden sinds 2006 al honderden keer op in binnen- en buitenland op gerenommeerde straattheaterfestivals, op festivals zoals Pukkelpop, Lowlands, Dranouter, Gentse Feesten, Lokerse Feesten, ...

Hou je van Stefaans humor?
Wil je deze 5 muzikale virtuozen begeleid door Concertband Cecilia Geraardsbergen perfect in de maat horen en zien ?
Dan nodigen we jullie graag uit voor alweer een onvergetelijke avond in het Arjaantheater.

Concreet :

Concertband Cecilia Geraardsbergen meets Die Verdammte Spielerei!

Zaterdag 12 mei 2018 – 20u.

Arjaantheater, Zonnebloemstraat 5, 9500 Geraardsbergen

Tickets : € 15

Kinderen -12j, lln. Kunstacademie & personen met vrijetijdspas krijgen € 5 terug aan de kassa.

 

Tickets via leden CCG, Kunstacademie Geraardsbergen en via de webshop www.ceciliageraardsbergen.be
share: