kalender

kalender

14.04.2018 Corina Heylebosch & Chris Van Impe Corina Heylebosch nodigt Chris Van Impe uit

 

Naar jaarlijkse traditie stelt een Geraardsbergse kunstenaar tentoon in het Koetshuis, en brengt hierbij een kunstenaar van buiten onze Oudenbergstad mee.

Corina Heylebosch nodigt Chris Van Impe uit haar te vergezellen bij haar expositie ‘Tussen Liefde en leegte’!

Corina Heylebosch zoekt niet naar het treffen van een gelijkenis, het gaat erom dat een gevoel , een emotie, op een krachtige zij het wat rauwe manier toonbaar wordt gemaakt.

Emoties, verlangens, bedreigingen en uitdagingen probeert zij ofwel in zwart/wit ofwel juist heel kleurrijk op doek of papier vast te leggen zodat onverwachte elementen in volle puurheid bijna schreeuwend een nieuwe en haast stille, surreële en uiterst expressieve  wereld vormen. De werken zijn confronterend met emotionele diepgang. De presentatie van de werken is curieus en bizar maar vooral vernieuwend.

Als jongvolwassene werd het Christian Van Impe al snel duidelijk dat hij goed overweg kon met potloden en penselen. Gedurende jaren bleef evenwel het tekenen en schilderen een hobby die vaker minder plaats innam dan dat ze eigenlijk verdiende. Pas wanneer een welverdiend pensioen zich aanbood kreeg zijn talent een prominente plaats in zijn leven. 

Christian beperkt zich niet tot 1 stijl. Hij maakt zowel abstracte werken, realistische werken als werken met een non-figuratieve inslag. 
share: