kalender

kalender

04.03.2018 - 11 uur Een zondagnoen met tapas &...Waar haalt een schrijver inspiratie? Hoe krijgt hij zijn gedachten op papier? Heeft hij een lange zware werkdag nodig? Hoe klinken de woorden van een verhaal, als ze voorgelezen worden door hun schepper? Een aangename start van een zalige zondag!

 

Een zondagnoen met tapas &… is een samenwerking van De Kunstacademie, de Bibliotheek en het Cultuurcentrum van Geraardsbergen. Bij een glaasje fruitsap of cava en zuiderse tapas ga je in gesprek met drie interessante schrijvers of theatermakers die vertellen over en voorlezen uit hun werk. 

Jurgen Delnaet behaalde in 1999 het diploma van meester in de dramatische kunst aan de toneelafdeling Dora van der Groen van het Koninklijk Conservatorium Antwerpen. Sindsdien stond hij op de planken voor verscheidene theatergezelschappen, waaronder De Tijd, theater Malpertuis, Laika, Martha! Tentatief, Bronks, de Onderneming, de Werf, vzw Twijfel en het Nieuwstedelijk. Daarnaast vertolkte hij regelmatig gastrollen in tv-reeksen.

Zijn grote doorbraak kwam er echter in 2008, wanneer hij als Johnny, een 29-jarige vrachtwagenbestuurder, het hart veroverde van Matty, een gescheiden vrouw met 3 kinderen in ‘Aanrijding in Moscou’. Nadien zag kijkend Vlaanderen hem nog op de buis in enkele succesreeksen zoals Dubbelleven, In Vlaamse Velden, Marsman en Amigo’s.

WAAR Theaterzaal Kunstacademie

PRIJS € 8 - € 5 (studenten Kunstacademie) –

 

Een ticket geeft recht op een glas cava of fruitsap en verschillende tapas
share: