kalender

kalender

22 09 2018 Guido Belcanto 

In 2018 wordt Guido Belcanto 65. Passies en rebellieën, depressies en grote successen staken elkaar aldoor de loef af. In de waarachtige musical “De Zoete Smaak Der Zonde” komt deze bewogen biografie op speelse wijze aan het oppervlak; we leren de pater prefect van het Turnhoutse college kennen, Belcanto’s eerste ontdekker, maar ook Jakke De Zeeman, met wie Belcanto in de jaren tachtig een straatzangersduo vormde. Zelfs Belcanto’s grote held Marco Pantani passeert de revue. Het wordt één felbewogen, hallucinatorische reis naar het middelpunt van de hel. Zullen zijn vele, zoete zonden hem worden vergeven? Of zal Guido Belcanto verdoemd blijken?

Al zijn belangrijkste songs komen aan bod: de prille hits als “Botsauto’s” en “Plastic Rozen”, maar ook het nieuwe werk, van “Toverdrank” tot “Geef Me Liefde” - het àllerbeste van het àllerbeste, alles op één rij. Een verrukking voor zijn talloze getrouwe fans, een gedroomde eerste kennismaking voor nieuwkomers. 

Tekst en regie: Vitalski | Spel : Guido Belcanto, Nele Goossens,  Koen Janssen, Wilhelmina Van Horen, Sander Smeets, Wim Gillis, Cindy Michielsen en David Lenaerts | Muziek : Het Orkest Der Zoete Zonde, olv Martinus Wolf, met Lieven De Maesschalk, Geert Hellings, Nicolas Rombouts, Bert Huysentruyt.

 

WANNEER zaterdag 22.09.2018 - 20 uur

WAAR Arjaantheater

PRIJS € 28 - € 27 (groep, student -26, 55+) - € 22,40 (abo)
share: