kalender

kalender

17.02.2018 - 20 uur Micheline Van HautemMicheline Van Hautem, misschien wel één van Vlaanderens best bewaarde geheimen, mocht de voorbije jaren schijnen aan de zijde van Zjef Vanuytsel en ook van Jacques Brels neef, Bruno Brel.  Ze was niet weg te branden op de radio met haar postuum duet met Zjef ‘Ik weet wel mijn lief’. Nu staat Micheline met een absoluut topteam klaar om met Brel & Brass een prachtige ode aan Jacques Brel te brengen. Dender Brass Geraardsbergen begeleidt Micheline. Ooit gedacht over hoe de muziek van Brel zou klinken, gespeeld door fanfare of brassband? Laat de muziek van Brel en de interpretatie van Micheline je overrompelen. 

BrassBand Geraardsbergen bestaat uit een 25-tal enthousiaste brassband fanaten en staat sinds mei 2013 onder de professionele leiding van Joeri Van Hove, leraar koper en freelance trompettist.
In maart 2014 klasseerde Dender Brass zich op de provinciale hafabratornooien Oost-Vlaanderen met grote onderscheiding in de eerste afdeling en in november 2015 werden ze Belgisch Kampioen Brassband in de 3de divisie.
Dender Brass viert dit jaar zijn eerste lustrum!

‘This, in a nutshell, is five-star quality entertainment’ (The Scotsman) | 'Bewitchingly, full-strength Van Hautem' (The Herald Scotland) | 'Mesmerizing performance' (Edinburgh Spotlight)

www.brelandbrass.com

 

WAAR Arjaantheater

PRIJS € 15 - € 14 (groep, student -26, 55+) - € 12 (abo)
share: