kalender

kalender

31 05 2019 Nele Bauwens | Wat een gelukNele Bauwens is terug met een nieuwe solovoorstelling ‘Wat een geluk’. Met nostalgisch gemoed blikt ze terug op haar eerste liefde Ronnie De Sven. Met vuur vertelt ze over haar huidige levensgezel Pièrre. Met lichte ergernis heeft ze het over de maandelijks verplichte spaghetti-avonden. Nele stelt zich luidop vragen, speelt complexloos haar charmes uit en gunt je een blik in haar hart. Met als compagnon de route haar vertrouwde Wurlitzer piano. En een nieuwe reeks zelfgeschreven liedjes en verrassende covers. Reken alvast op een hilarische versie van Paul Severs. En verwacht volbloed cabaret, heerlijk verteld, knap geacteerd en voortreffelijk gezongen.

  “Met de doordachte combinatie van liedjes en sketches hoort ze eerder thuis in de Nederlandse cabarettraditie. Maar dan met een onmiskenbaar Vlaamse voedingsbodem.”

(Het Nieuwsblad ****)

“De liedjes ontsporen, de romantiek blijkt bedrieglijk. Bauwens speelt met taal en muziek. Ze zingt, brult, huilt, fluistert en doet denken aan Kommil Foo.”

(De Standaard *** ½)

“Hilarische anekdotes en goed gevonden moppen. En wat is Nele een goeie zangeres!”

(Urbanus)

 

www.nelebauwens.be

 

 WANNEER vrijdag 31.05.2019 - 20 uur

WAAR Arjaantheater

PRIJS € 16 - € 15 (groep, student -26, 55+) - € 13 (abo)
share: