kalender

kalender

28.02.2018 Qarfa



Tijdens de eerste twee workshops verkennen we de verschillende specerijen.  Ze worden ondergedeeld in wortels, bessen, bloemen, schors, zaden,...   We maken een menu met gerechten waar telkens 1 specerij centraal staat. 

In de derde workshop verkennen we specerijmengsels: wat gaat erin ras el hanout?  Waaruit bestaat quatre épices?  Wat zit er precies in kerrie?  We stellen zelf deze mengsels samen en gaan er uiteraard ook mee aan de kook! 

In het vierde deel ontdekken we de wondere wereld van de curry's. Een curry is een gerecht op basis van een specerijmengsel.  Je vindt ze niet alleen in het Oosten, maar ook bvb. In de Turkse keuken.  We maken zelf verse currypasta, van geel tot rood. 

WANNEER woensdag 28 februari, 7, 14, 21 maart 2018

AANVANG  4 sessies, telkens van 19.00 tot 22.00 uur

WAAR Koetshuis

PRIJS € 50 (4 sessies) + € 10 p.p. voor de ingrediënten




share: