kalender

kalender

28.10.2017 Rode BoomKurt Demey, Joris Vanvinckenroye en Frederica Del Nero proberen in 'Ongekende Evidenties' het 'toeval' uit te dagen om een glimp van zijn bestaan te vangen. Het publiek komt terecht in een cross-over van theater, muziek en mentalisme waar toevalligheden zich ophopen tot magische ervaringen. Het mentalisme ligt in de handen van het publiek. Er is geen mentalist te zien op de scène. Wat we wel zien is een virtuoze Joris Vanvinckenroye op zijn contrabas en Kurt Demey die probeert te begrijpen wat toeval en synchroniciteit is. Wat het publiek voelt, is dat de aarde stilletjes aan onder hun voeten wegglijdt terwijl ze zichzelf van de ene verbazing in de andere brengen. 

"Open monden van verbazing. Verwonderde kreten. Ontroering in de ogen. Een staande ovatie. Belgisch kampioen goochelen, Kurt Demey, laat in zijn nieuwste voorstelling ‘Ongekende Evidenties’ alles aan het toeval over." - Liv Laveyne (Accenten december, Cirusmagazine #45)

Spel: Kurt Demey (auteur, mentalisme, spel en scénografie) , Joris Vanvinckenroye (compositie, muziek en spel) en Frederika Del Nero (spel en dramaturgie)

 

WAAR Arjaantheater

PRIJS € 14 - € 13 (groep, student -26, 55+) - € 11,20 (abo) 
share: