Dinsdag 31 mei voorstelling nieuw seizoen om 19u30 in Arjaantheater. 

1617

 

Voor de derde keer op rij stelt het cultuurcentrum van Geraardsbergen haar volgende culturele seizoen voor. Op dinsdag 31 mei is iedereen om 19.30 uur welkom in het Arjaantheater om kennis te maken met het aanbod van seizoen 2016-2017.

Comedienne Veerle Malschaert zal jou die avond wegwijs maken tussen alle activiteiten van CC De Abdij. Van theater over muziek en evenementen voor het hele gezin tot comedy: je krijgt een voorsmaakje aan de hand van trailers, video’s en geluidsfragmenten wat het nieuwe seizoen in petto heeft. Ook Emma De Quick, finaliste van The Voice Belgique, zal van de partij zijn.

Wil je graag ontdekken wat het Geraardsbergse publiek zoal te wachten staat vanaf september, kom dan op dinsdag 31 mei langs in het Arjaantheater! Bovendien start de ticketverkoop 1 dag later al, op woensdag 1 juni vanaf 9 uur.

Na afloop krijgt iedereen bij een gratis drankje de splinternieuwe seizoenbrochure mee in een goodiebag. Iedereen is welkom, de toegang is gratis! Feest!

 

klik hier om ons huidig programma te bekijken

 

 

Bezoek je binnenkort het Arjaantheater? Naar aanleiding van de terreurdreiging mag het personeel van CC De Abdij geen rugzakken meer toelaten in de schouwburg.Gelieve hiermee rekening te houden. Dank jullie voor jullie begrip!

  

Ga naar de webstek van de stad Geraardsbergen

 
Cultuur -en Uitagenda op



C.C. De Abdij
Abdijstraat 10 - 9500 Geraardsbergen
054/43.72.61 - ccdeabdij@geraardsbergen.be

Arjaantheater - Zonnebloemstraat 5 - 9500 Geraardsbergen


RECENSIES: de visie van Elke >>

Het Cultuurcentrum De Abdij zat afgelopen donderdag goed vol voor de voorstelling “Planeet Koers” voor Vlaanderens bekendste wielercommentator Michel Wuyts. Bij aanvang was het meteen duidelijk dat hij vanuit een andere bril naar de rennerswereld keek.
 
Zondag 15 februari zakten we met z’n allen af naar de kerk te Moerbeke om Tom Vanstiphout aan het werk te zien. Het was een speciale ervaring om op zo’n unieke locatie een topoptreden mee te maken en te genieten van het betere gitaarwerk. Wie zegt er ook alweer dat dezer dagen het kerkbezoek een sterke daling kent. Het tegendeel werd zeker en vast bewezen, men weet wat zich te doen staat, toch?