NU ONLINE : SEIZOEN 2015-2016 CULTUURCENTRUM GERAARDSBERGEN

klik hier om ons huidig programma te bekijken

 


 

 

Bezoek je binnenkort het Arjaantheater? Naar aanleiding van de terreurdreiging mag het personeel van CC De Abdij geen rugzakken meer toelaten in de schouwburg.Gelieve hiermee rekening te houden. Dank jullie voor jullie begrip!

 

 

 

De Provincie schrijft ook in 2016 haar Cultuurprijzen uit. 9 mensen kunnen 5 000 euro winnen, namelijk in de categorieën vormgeving, popmuziek, essay en monografie, proza, populariserend werk, geschiedenis, volkskunde, genealogie en erfgoed.

Alle info staat op www.oost-vlaanderen.be/cultuurprijzen

 

 

 http://www.oost-vlaanderen.be/public/cultuur_vrijetijd/cultuur/cultuurprijzen/index.cfm

 

Ga naar de webstek van de stad Geraardsbergen

 
Cultuur -en Uitagenda opC.C. De Abdij
Abdijstraat 10 - 9500 Geraardsbergen
054/43.72.61 - ccdeabdij@geraardsbergen.be

Arjaantheater - Zonnebloemstraat 5 - 9500 Geraardsbergen


RECENSIES: de visie van Elke >>

Het Cultuurcentrum De Abdij zat afgelopen donderdag goed vol voor de voorstelling “Planeet Koers” voor Vlaanderens bekendste wielercommentator Michel Wuyts. Bij aanvang was het meteen duidelijk dat hij vanuit een andere bril naar de rennerswereld keek.
 
Zondag 15 februari zakten we met z’n allen af naar de kerk te Moerbeke om Tom Vanstiphout aan het werk te zien. Het was een speciale ervaring om op zo’n unieke locatie een topoptreden mee te maken en te genieten van het betere gitaarwerk. Wie zegt er ook alweer dat dezer dagen het kerkbezoek een sterke daling kent. Het tegendeel werd zeker en vast bewezen, men weet wat zich te doen staat, toch?