BINNENKORT ONLINE : SEIZOEN 2015-2016 CULTUURCENTRUM GERAARDSBERGEN

klik hier om ons huidig programma te bekijken

 Dag bezoeker,

 

Vorig jaar stelde Tim Goditiabois, vergezeld van zijn gitaar, op olijke wijze het nieuwe programma van CC De Abdij voor in het Arjaantheater. Wij mochten pers en publiek talrijk verwelkomen en konden voldaan terugblikken op die avond. Een jaar en een mooi gevuld cultureel seizoen later zijn wij er opnieuw klaar voor. Het hele jaar door hebben wij gezocht naar leuke, boeiende, ontroerende en adembenemende voorstellingen. En wij hebben ze gevonden ook!

 

CC De Abdij staat dan ook te popelen om op maandag 1 juni het nieuwe seizoen 2015-2016 bekend te maken. Wat mag je zoal verwachten?

Marijn Devalck loodst je doorheen de avond en trakteert het publiek op een miniconcert. Je gaat op reis doorheen de kersverse brochure en ontdekt er wat je allemaal te zien zal krijgen aan humor, theater, muziek, cabaret, familievoorstellingen en zoveel meer. Wij  laten als aperitief alvast enkele trailers en filmpjes op jou los, want  (nog) onbekend talent  hoeft niet verborgen te blijven.  Natuurlijk  krijg je de brochure mee naar huis en kan je meteen al jouw abonnement samenstellen én reserveren. Om achteraf bij een gratis drankje nog wat na te keuvelen. 

 

Wij kijken er alvast naar uit, jij ook?

 

Praktisch: Maandag 1 juni om 19u30 in het Arjaantheater. Gratis toegang.

 

 

Ga naar de webstek van de stad Geraardsbergen

 
Cultuur -en Uitagenda opC.C. De Abdij
Abdijstraat 10 - 9500 Geraardsbergen
054/43.72.61 - ccdeabdij@geraardsbergen.be

Arjaantheater - Zonnebloemstraat 5 - 9500 Geraardsbergen


RECENSIES: de visie van Elke >>

Het Cultuurcentrum De Abdij zat afgelopen donderdag goed vol voor de voorstelling “Planeet Koers” voor Vlaanderens bekendste wielercommentator Michel Wuyts. Bij aanvang was het meteen duidelijk dat hij vanuit een andere bril naar de rennerswereld keek.
 
Zondag 15 februari zakten we met z’n allen af naar de kerk te Moerbeke om Tom Vanstiphout aan het werk te zien. Het was een speciale ervaring om op zo’n unieke locatie een topoptreden mee te maken en te genieten van het betere gitaarwerk. Wie zegt er ook alweer dat dezer dagen het kerkbezoek een sterke daling kent. Het tegendeel werd zeker en vast bewezen, men weet wat zich te doen staat, toch?